A Mark Andy visszavásárlási és felújítási programja

A cég, amely a címkefeldolgozók sikerének elkötelezett híve

A Mark Andy kiterjesztette támogatási programját, mely mostantól visszavásárlási és felújítási lehetőséget is nyújt. A program alatt a cég visszaveszi egy korábban eladott gépét olyan formában, hogy kedvezményként leírja egy új Mark Andy vagy Rotoflex gép vételárából.

Alternatívaként, ha a feldolgozó nincsen abban a helyzetben, hogy megvásároljon egy új gépet, választhatja a felújított gépek listájáról. A visszavásárlási program a vezető márkák új technológiái iránti megnövekedett igény és a használt gépek iránti egyre növekvő kereslet közvetlen eredménye a növekvő gazdaságokban.

Egy szakemberekből álló csoport vezényli le a teljes átnézést és ad megfelelő visszavásárlási árat vagy tervet a felújításhoz, mely által a gép szinte új állapotba kerül. A felújítási csoport szorosan együttműködik az OEM csoporttal a projekt megvalósításán.

Minden egyes felújított gép teljeskörű tesztelésen esik át és az új gépeknél elvárható átvételi procedúrán mennek át és ugyan azoknak a standardoknak kell megfelelniük.

Ken Daming, Eladás Utáni Szolgáltatási Igazgató szerint „a Mark Andy felismerte, hogy vannak időszakok, amikor nem egy új gép megvásárlása a feldolgozó legnagyobb érdeke, illetve, hogy meg tudjon vásárolni egy új gépet, egy régebbi gépet el kell, hogy adjon. Ezekben az esetben a visszavásárlási és felújítási programunk ideális megoldást jelent.”

A program nem csak nyomógépekre és áttekercselőkre vonatkozik. Kiegészítő berendezések, mint laminálók, szitaegységek és szárító rendszerek forrása is. További információért kérjük, keressen meg minket a fenti elérhetőségeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.