HD tanusítványt kaptak a Performance gépek

HD Flexo Tanúsítványt kaptak a Mark Andy Performance Series gépek
A P7 az első in-line flexo nyomógép, mely megkapta ezt a címet

A Mark Andy elismerései a keskenypályás flexo innovációk előfutáraként folytatódnak.

Az idei európai Labelexpon a Mark Andy volt az első in-line flexo nyomógép gyártó, aki megkapta a teljes HD Flexo Tanúsítványt az EskoArtwork-től.

A HD Flexo egy új eljárás digitális flexo klisék gyártására. Az Esko véleménye szerint a továbbfejlesztett kliségyártási eljárás magasabb pontminőséget és konzisztensebb nyomatot produkál, mint a standard digitális flexo klisék.

A tanúsítvány megszerzéséhez a gépeket nyomtatását tesztelik és minősítik annak biztosítására, hogy a HD eljárást pontosan betartsák magas szintű megismételhetőséggel.

Alexander Schmidt, a Mark Andy Europe nyomtatási szakértője, sikeresen teljesítette a P7 HD Flexo Tanúsítványának nehéz követelményeit augusztusban.

Ő és a Mark Andy a kiállítás alatt megkapták az igazoló okiratot Jan Buchwietz-től, az EskoArtwork digital flexo senior termék managerétől.

„A Mark Andy-nél nagy izgalommal vártuk a fejleményeket, míg a HD Flexo Tanúsítvány programon dolgoztunk” mondta Greg Palm, kereskedelmi és marketing alelnök.

Arra pedig még inkább büszkék vagyunk, hogy mi vagyunk az első flexo gép gyártó, aki megkapta ezt a minősítést.

Az új Performance Series P7 kifejezetten a magas minőségű nyomtatásra lett kifejlesztve, mely extrém termelékenységgel és hatékonysággal párosul. A a gép jövője teljesen világos a flexo világában.”

Az év első felében a Mark Andy Performance Series gépszériája elnyerte a Flexographic Technical Association 2011 Technikai Innovációs Díját, mely elismeri „azokat a cégeket/magánszemélyeket, akik előrelátása és kitartása új és innovatív termékek ás technológiák behozatalát eredményezik a flexografikus piacra.”

2009-es bemutatása óta a Performance Series flexo gépei viharként söpörtek végig az iparágon, több, mint 110 gépet értékesítettek ebből a szériából azóta és számos globális iparági díjat és magas nyomtatási minőségi tanúsítványt szereztek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.