Mark Andy a 2013-as LabelExpon

Mark Andy újdonságai a 2013-as LabelExpon Brüsszelben

A Mark Andy bejelentette részvételét a szeptember 24-27. között Brüsszelben megrendezésre kerülő Labelexpo Europe 2013 kiállításon. Folytatva elkötelezettségét a termelékeny és profitábilis címke és csomagolóanyag gyártási megoldások nyújtása iránt a feldolgozóknak világszerte, a Mark Andy bemutatja legújabb termékfejlesztéseit az 5 pavilon C10 standján.
 
Élvonalbeli technológiák kerülnek beépítésre a cég iparágvezető nyomógépébe. A Mark Andy ProLed technológiája egy Performance Series P3 gépen kerül bemutatásra. A ProLed egy integrált, bizonyított szárítási megoldás, mely LED-et használ, a ma elérhető legenergiahatékonyabb UV szárítási forrást.

MarkAndy P3 ProLED rendszerrel

A Mark Andy által fejlesztett integrált rendszer speciális festékek és bevonatok szárítására alkalmas számos felületen, beleértve a vékonyabb fólia anyagokat, a legtöbb esetben a hőtűrésre vonatkozó megkötések nélkül, mely egy markáns előny a hagyományos higanyos szárítórendszerekhez képest. UV LED szárítóhoz való festékek, bevonatok és ragasztók teljes sora készen kapható, valamint kerültek tesztelés alá és alkalmaztak sikeresen termelési körülmények között.
 
Természetesen kiállításra kerül a legkeresettebb Performance Series modell, a P5. A standon bemutásra kerülő in-line gép demonstrálja az extrém flexibilis felépítést, a beépített többszörös nyomtatási és feldolgozási technológiákat, beleértve a díjnyertes gyorscserés stancaegységet, a QCDC-t.  Speciálisan a munkafolyamatban szűk keresztmetszetet jelentő hosszú stancacserék és lassabb mátrix lehúzási sebességek megszüntetésére lett tervezve.

MarkAndy P5 QCDC gyorscserés stancával

Az egyedi elemekből álló QCDC sokkal egyenletesebb stancolást és nagyon kevés vagy 0 hordozóátvágást eredményez. Az egyedi kazettás és kocsis rendszer lehetővé teszi a stancák gyors és hatékony cseréjét a gépben, ezáltal 80%-kal csökkentve az állásidőket, és a teljes átállási időt lecsökkentve 7 és fél percről 1 és fél percre. A leegyszerűsített stancacserélési mód szintén drasztikusan csökkentette az ügyetlen és nem megfelelő daruhasználatból származó stancasérüléseket. Ez a technológia elérhető az új Performance Series gépeken, és a már meglévő gépekre is felszerelhető.
 
A megnövelt termelékenység került a továbbfejlesztett Mark Andy VPM400 középpontjába is. A kamerás kliséfelhelyező jellemzője a HD digitális kamera ultramagas felbontású monitorokkal. Ez a fejlesztés a lézeres irányzékkal a gyors beállításhoz lehetővé teszi a kezelő számára, hogy még pontosabban helyezze fel a kliséket az igényes nyomtatási munkákhoz.
 
A VPM400 továbbra is nagy teherbírású felépítéssel és a Mark Andytől elvárható tartóssággal bír, valamint az új HD technológia az ultramagas felbontású monitorokkal kiegészítésként meglévő gépekhez vagy alapfelszereltségként új gépekhez is kapható. A technológia kipróbálható lesz a kiállításon, hogy a látogatók saját maguk tapasztalhassák meg a VPM400 egyszerűségét és pontosságát.
 
A Mark Andy legújabb  Versa Max gépéről egy hajlékonyfalú csomagolóanyag gyártási specialistától hallgathatnak meg információkat. A Versa Max az ipar leggyorsabb munkacseréjét és összehasonlíthatatlan nyomtatási minőséget kínál a felhasználók előnyére. Minimalizálhatja formaköltségeit a 10” (254mm)-es átmérőjű kezdő mérettel és a festéken is megtakaríthat az egyedi festékező rendszer kialakításnak köszönhetően.

A robusztus felépítés a Comco és Mark Andy technológiáinak fúziója, mely folyamatos, nagy sebességű gyártást kínál Önnek egész nap, egyedi igényekre szabható szárítási rendszerekkel maximálhatja termelését.

MarkAndy VersMax fólia nyomógép

A LabelExpo látogatói megismerkedhetnek a Mark Andy termékek támogatásával a termékek teljes élettartamára vonatkozóan. A nagy tapasztalattal bíró szerviz csapat a legjobb minőségű alkatrészeket, szervizt, betanítást és számos más szolgáltatást biztosít a több mint 12000 nyomó és feldolgozó rendszerhez világszerte.
 
Technikusaink bevezetik a legújabb technológiákba és programokba a csoporton belül, beleértve a legújabb felhő alapú szerviz menedzsment rendszerünket, mellyel azonnali kapcsolatot létesíthetnek a központtal magasabb szintű hibaelhárítást és ellenőrzést biztosítva az Ön gépének.
 
Élő gépbemutatókat tartunk naponta a Mark Andy standján. A legújabb nyomtatási rendszereken felül a Mark Andy standon megtalálhatóak lesznek a Rotoflex feldolgozó berendezései is.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.