Mark Andy Nyíltnap a Megújult Angliai Bemutatóteremben

Nyíltnap 2013. április 23 – 26. Macclesfield, UK

A Mark Andy, a világ vezető keskenypályás flexo gépgyártója nyílt napot tart angliai bemutatótermében Macclesfieldben, áprilisban. Mark Andy bemutatóteremAz egynapos program, ami négy napon át ismétlődik, bemutatja a legújabb technológiákat a címke és csomagolóanyag gyártóknak Európa szerte.

A legfontosabb fejlesztések közül az egyik a ProLED UV LED szárító, a csúcskategóriás flexo gépek, inline feldolgozógépek és belépő szintű digitális nyomógépek mellett. Működés közben láthatnak kettőt a cég Performance Series gépei közül – a piacot leggyorsabban meghódító, innovációs díjnyertes gép, melyből több, mint 250 beüzemelés történt 2009 óta.

Egy P5 8 színes 430 mm UV-flexo gépen mutatjuk be a Mark Andy új QCDC (gyorscserés stanca) rendszerét, melynek használata rendkívül könnyű és ergonómikus. A QCDC újraértelmezi a teljes stancolási munkafolyamatot, lehetővé téve a kezelő számára egy új stanca beállítását offline és a daru nélküli stancacserét egy hatékony kocsi használatával.

További információkért a nyíltnappal kapcsolatban kattintson ide!

A nyíltnapon bemutatásra kerül a csúcskategóriás címkenyomás szitával és inline melegfóliázóval. Szintén élőben láthatja a Mark Andy Performace Series P3 330 mm gépét, 6 színes konfigurációban. A gép a cég új ProLED UV szárító rendszerrel van felszerelve, mely a Mark Andy és a Flint Group energiatakarékos és gyakorlatilag karbantartásmentes vegyes fejlesztése, Phoseon Technológiával.

Közepes hullámhosszú sugarakat használva, ózon és hőtermelés nélkül történik a szárítás. Az új beüzemelésekhez és bővítésekhez tervezve, mélyebb és gyorsabb szárítást eredményez, a vizesbázisú gépek számára pedig megteremti a combinált szárítás lehetőségét.

A Mark Andy múlt év végén bejelentette a kispéldányszámú digitális technológiájának kifejlesztését, így a nyíltnapon bemutatásra kerül a teljes kispéldányszámú digitális munkafolyamat, melynek alapeleme az alacsony beruházási költségű SRL 4.0 digitális nyomógép és annak kispéldányszámú feldolgozó rendszere, az SRC.

A maximális pályaszélesség 320 mm, sebesség 9 méter/perc. Számos eladott példánnyal, az SRL és SRC belépőt jelent a címkefeldolgozóknak a digitális nyomtatás piacára, hatalmas tőke befektetése nélkül.

További információért kattintson ide, ill. a +36 30 288 6555-ös telefonszámon érdeklődhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.