Változások a Mark Andy európai értékesítési szervezetében

Ismerős arcok a még nagyobb felelősségvállalásért a régióban

A Mark Andy Inc. örömmel jelenti be az európai értékesítési szervezetben bekövetkezett változásokat. Tom Cavalco Európai Kereskedelmi Igazgató pozícióba került előléptetésre, Alex Schmidt pedig Regionális Értékesítési Menedzser feladatok lát el a jövőben.


Tom Cavalco már 10 éve erősíti a Mark Andy csapatát, különféle pozíciókban kipróbálva magát, mint műszaki szakember, nyomtatási szakember és legutoljára Regionális Értékesítési Menedzser Kelet-Európában és Oroszországban. A Mark Andy-vel közös történelmük a feldolgozó-beszállító kapcsolat minden területére egyedi rálátást nyújtott számára, és az utolsó három évben az Ő értékesítési menedzsersége alatt a Mark Andy és a Rotoflex több, mint 40%-os növekedést ért el a régióban.

„Tom cég és iparág iránti elkötelezettsége páratlan” nyilatkozta Mike Russel a Mark Andy Inc. Nemzetközi Kereskedelmi Igazgatója. „A nyomtató és áttekercselő ügyfeleink számára Ő egy bajnok, aki folyamatosan fejleszti flexo tudását azáltal, hogy olyan szervezetek munkájában vesz részt, mint a FINAT Fiatal Menedzserek Klubja. Izgatottan állítjuk Őt e kihívás elé.”

Tom kinevezésével a kelet-európai és oroszországi Regionális Értékesítési Menedzser pozíció Alex Schmidt-re szállt át. Schmidt több, mint 4 éve dolgozik a Mark Andy-nél, legutóbb mint Nyomtatási Szaktanácsadó, biztosítva a címkefeldolgozóknak gépük optimalizálását. Ebben az új szerepben Schmidt felelős lesz a Mark Andy nyomógépeinek és a Rotoflex feldolgozási megoldásainak értékesítése egy növekvő piacon, mind közvetlen értékesítéssel mind pedig a cég erős disztribútori hálózatán keresztül.

Páratlan elkötelezettségét a minőség iránt bizonyította a nyomtatási szerviz csoportban eltöltött idő alatt, sikeres együttműködése a feldolgozókkal és egyéb beszállítókkal pedig igazolják hatékony kapcsolatteremtő képességét.

Russel szerint „Szerencsénk van, hogy Alexet ebben a pozícióban tudhatjuk. Mivel Oroszországban született, jól ismeri a régiót, és tekintélyes tudással rendelkezik termékcsaládunkról. Nagyon jól fog állni Neki ez a pozíció.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.